“Maradjatok Őbenne !” (2) – “Bizodalmunk legyen amikor megjelenik!” – 2022.05.14.


FELKÉSZÜLÉS AZ ELRAGADTATÁSRA : “BIZODALMUNK LEGYEN!” – JÉZUSBAN MARADÁS FELTÉTELEI, – KIESÉS OKAI, – HAZUG KERESZTÉNYSÉG ISMERTETŐ JELEI.
*
“És most, fiacskáim, maradjatok ő benne; hogy mikor megjelenik, bizodalmunk legyen, és meg ne szégyenüljünk előtte az ő eljövetelekor. Ha tudjátok, hogy ő igaz, tudjátok, hogy aki az igazságot cselekszi, az mind tőle született.” (1.Jn. 2:28-29,)
“Ne szeressétek a világot, se azokat, amik a világban vannak. Ha valaki a világot szereti, nincs meg abban az Atya szeretete. Mert mindaz, ami a világban van, a hústest kívánsága, és a szemek kívánsága, és az élet kérkedése nem az Atyától van, hanem a világból. És a világ elmúlik, és annak kívánsága is; de aki az Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké.” (1.Jn. 2:15-17,)
“Aki ő benne marad, egy sem vétkezik; aki vétkezik, egy sem látta őt, sem meg nem ismerte őt. … Senki sem cselekszik bűnt, aki az Istentől született, mert benne marad annak magva; és nem cselekedhet bűnt, mivelhogy Istentől született.” (1.Jn. 3:6, 9,)

*
“Krízis” Jótékonysági Alapítvány támogatása itt : https://hitvedelem.com/tamogatas/
*
Felvétel készült 2022.05.14.-én.

GTranslate