Vezetők-, és az egyház ítélete – Jézus konfrontál a csaló vezetőkkel !


A MAI HAMIS VEZETŐK LELEPLEZÉSE ÉS ÍTÉLETE. – “HOGYAN KERÜLITEK KI A GYEHENNÁNAK BÜNTETÉSÉT?” – “ŐRIZKEDJETEK A HAMIS PRÓFÉTÁKTÓL!” – “JERUZSÁLEM, JERUZSÁLEM, KI MEGÖLÖD A PRÓFÉTÁKAT, …” “PUSZTÁN HAGYATIK A TI HÁZATOK (GYÜLEKEZETETEK)…”
*
“Jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok!” (Mt. 23:13-15, 29,)
*
“Mert itt az ideje, hogy elkezdődjön az ítélet az Istennek házán: ha pedig először mi rajtunk kezdődik, mi lesz azoknak a végük, akik nem engedelmeskednek az Isten evangéliumának?” (1.Péter 4:17)
*
“Kígyók, mérges kígyóknak fajzatai, miképpen kerülitek ki a gyehennának büntetését?” (Mt. 23:33,) * “Jaj nektek képmutató írástudók és farizeusok! mert megtisztítjátok a pohárnak és tálnak külsejét, belül pedig rakva azok ragadománnyal és mértéktelenséggel.” (Mt. 23:25,)
*
“Jeruzsálem, Jeruzsálem! Ki megölöd a prófétákat és megkövezed azokat, akik te hozzád küldettek, hányszor akartam egybegyűjteni a te fiaidat, miképpen a tyúk egybegyűjti kis csirkéit szárnya alá; és te nem akartad. Íme, pusztán hagyatik nektek a ti házatok. Mert mondom nektek: Mostantól fogva nem láttok engem, …” (Mt. 23:37-39,)
*
Felvétel készült 2018. 01. 06. -án.

GTranslate