Kereszténység Babilonban! – Babiloni rendezvények Magyarországon – “Fussatok ki belőle!”-2022.06.13.


BABILON A LÁZADÁS, A BÁLVÁNYIMÁDÁS, ÉS A PARÁZNA- HAMIS EGYHÁZ JELKÉPE, – BÁLVÁNYIMÁDÁS FAJTÁI A MAI KERESZTÉNYSÉGBEN, – AZ ÚR TROMBITASZAVA: “FUSSATOK KI BELŐLE ÉN NÉPEM !”
*
“És hallottam más szózatot a mennyből, amely ezt mondta: Fussatok ki belőle én népem, hogy ne legyetek részesek az ő bűneiben, és ne kapjatok az ő csapásaiból: Mert az ő bűnei az égig hatottak, és megemlékezett az Isten az ő gonoszságairól.” (Jel.18:4-5,)
*
“Mert mi szövetsége van igazságnak és hamisságnak? vagy mi közössége a világosságnak a sötétséggel? És mi egyezsége Krisztusnak Béliállal? vagy mi köze hívőnek hitetlenhez? Vagy mi egyezése Isten templomának bálványokkal? Mert ti az élő Istennek temploma vagytok, amint az Isten mondta: Lakozom bennük és közöttük járok; és leszek nekik Istenük, és ők én népem lesznek. Annak okáért menjetek ki közülük, és szakadjatok el, azt mondja az Úr, és tisztátalant ne illessetek; és én magamhoz fogadlak titeket, és leszek nektek Atyátok, és ti lesztek fiaimmá, és lányaimmá, azt mondja a mindenható Úr.” (2.Kor. 6:14-18,)
*
“Ha valaki nem marad én bennem, kivettetik, mint a szőlővessző, és megszárad; és egybe gyűjtik ezeket és a tűzre vetik, és megégnek.” (Jn. 15:6,)
*
Felvétel készült : 2022.06.13.-án.

.

GTranslate