Babilon titka (4) – Mi a Cionizmus ? – Támogató hamis kereszténység!


MAI POLITIKAI CIONIZMUS ÉS ISTEN ÖSSZEGYŰJTŐ TERVE KÖZÖTTI KÜLÖNBSÉG, – HAMIS ZSIDÓSÁG ÉS HAMIS KERESZTÉNYSÉG ÉPÍTI A MAI BABILONT, – A III. TEMPLOM BABILON HÁZA ÉS AZ ANTIKRISZTUS KÖZPONTJA LESZ.
*
1. rész itt : https://hitvedelem.com/babilon-titka-es-satani-rendszere-pokol-kapuja-legyozesenek-feltetelei/
2. rész itt : https://hitvedelem.com/babilon-titka-2-es-itelete-a-hamis-egyhaz-megtapostatik/
3. rész itt : https://hitvedelem.com/babilon-titka-3-satan-zsinagogaja-miert-bun-az-okumene/
*
“Halld őrállóidat! felemelik szavukat, ujjonganak együtt, mert szemtől-szembe látják, hogy mint hozza vissza Siont az Úr!” (Ézs. 52:8,)
“És lesz ama napon, hogy többé nem támaszkodik Izrael maradéka és aki megmaradt Jákob házából, az őt nyomorgatóhoz, hanem támaszkodik az Úrhoz, Izrael Szentjéhez hűségesen; A maradék megtér, a Jákob maradéka az erős Istenhez. Mert ha néped Izrael szám szerint annyi lenne is, mint a tenger fövenye, csak maradéka tér meg; az elvégezett pusztulás elárad igazsággal! Mert elvégzett pusztítást cselekszik az Úr, a seregek Ura, mind az egész földön. Azért így szól az Úr, a seregeknek Ura: Ne félj népem, Sionnak lakosa, az Asszíriabeli királytól! bár botjával megver téged és pálcáját felemeli rád, miként Egyiptom egykoron;”
(Ézs. 10:20-24,)
“És felelt, és szólt nekem, mondva: Az Úrnak beszéde ez Zorobábelhez, mondva: Nem erővel, sem hatalommal, hanem az én szellememmel! azt mondja a Seregeknek Ura. Ki vagy te, te nagy hegy? Lapállyá leszel Zorobábel előtt, és felviszi a csúcs-követ, és ilyen kiáltás támad: Áldás, áldás rá! És szólt hozzám az Úr, mondva: A Zorobábel kezei vetették meg e ház alapját, és az ő kezei végzik el azt, és megtudod, hogy a Seregeknek Ura küldött el engem hozzátok.” (Zak. 4:6-8,)
*
Források: Wikipédia, Zsidó Enciklopédia, Youtube dokumentumok (Babiloni Talmud és Zionizmus),
Berkes Sándor: Izrael küldetése,
*
Felvétel készült 2020.04.13.-án.

GTranslate